Online video consults voor makers

online consult

PMP vindt het belangrijk artiesten waar mogelijk te helpen en ondersteunen, vooral in een onzekere periode als nu. Om die reden bieden we de komende periode gratis online consults aan voor makers. Zo willen we artiesten stimuleren het moment aan te grijpen en aan de slag te gaan met creatieve plannen voor de verdere toekomst. Nu artiesten gedwongen thuis zitten, kunnen ze de tijd nemen om plannen die altijd door drukte op de plank bleven liggen uit te werken, externe financiering te zoeken of de branding of social media strategie eens goed onder handen te nemen.

Artiesten die hulp nodig hebben bij subsidieaanvragen of graag advies wil bij online branding, social media plannen of content creatie kunnen een email sturen naar: info@pmpweb.nl