Alle events t/m 31 maart opgeschort ivm corona

coronavirus

Alle events van Paradiso Melkweg Productiehuis t/m 31 maart zijn opgeschort. De maatregelen van het RIVM hebben ons niet anders kunnen doen besluiten. Samen met de zalen wordt gezocht naar vervangende data. Houd onze site in de gaten voor verdere updates. Het gaat vooralsnog in ieder geval om de volgende events:

13-3 LIONSTORM  – Van Gogh Museum (Amsterdam)
15-3 LIONSTORM – Roze Filmdagen (Amsterdam)
20-3 Yallah! Yallah! – EKKO (Amsterdam)
21-3 Yallah! Yallah! – Melkweg (Amsterdam)
28-3 Yallah! Yallah! – Mezz (Breda)

Daarnaast roept PMP alle ZZP-ers die actief zijn in de culturele sector op om de annulering van hun werk waarmee ze te maken hebben te melden bij het speciale meldpunt van de Kunstenbond. Met deze informatie probeert de kunstenbond in gesprek met de overheid bepaalde regelingen te verruimen zoals het Besluits bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz).