Clippresentatie LIONSTORM 4 juli

image001

PMP en DOX slaan de handen ineen om het tweekoppige hiphop duo LIONSTORM naar een hoger plan te tillen. LIONSTORM is een rapformatie bestaande uit Gale Rama (1989, Paramaribo) en Sterresoet van Schooten (1991, Amsterdam). LIONSTORM miste queer rolmodellen binnen de Nederlandstalige hiphop scene, en vanuit een gedeelde liefde voor dit genre is de droom geboren om een rapduo te vormen.

Het duo heeft een unieke en herkenbare sexy agressieve stijl die terugkomt in lyrics, concertperformances en kleding die onder hetzelfde label wordt uitgebracht. LIONSTORM werkte samen met o.a. Patta, Neenah en Josephine Zwaan.

Donderdag 4 juli a.s. is  de clippresentatie van hun eerste track ‘No H8ero’. De track komt officieel uit op 28 juni, en de videoclip wordt een week later op 5 juli gelanceerd. Genodigden ontvangen een uitnodiging voor het event en deze vindt plaats in de Melkweg Expo. Daarnaast worden hun artworks van 4 t/m 31 juli voor het eerst live getoond middels een expositie in het MILK café (Melkweg).

Check voor meer info de website: www.lionstorm.nl 

Beeld: Jozef Wright