Onyx & Ivory Nieuwe Makers Regeling met PMP & DOX

ANNE_FAY_PERSFOTO_big(1)

Goed nieuws: Onyx & Ivory, het kunstenaarscollectief van broer en zus Anne-Fay en Felix Kops heeft de Nieuwe Makersregeling samen met partners PMP en DOX gehonoreerd gekregen. Vanaf deze zomer volgen Anne-Fay en Felix de diaspora van hun familie, die loopt van Afrika en China naar Suriname, via de Antillen naar Nederland. Samen leggen zij deze reis terug af met hun project Reaspora. Reaspora is een zoektocht naar de verhalen van de familie, hun landen, hun kunst en cultuur. Ze reizen naar alle landen van hun ouders en voorouders, op ontdekkingstocht naar hun roots. Tijdens de reis maken ze samen met de mensen die ze ontmoeten nieuwe verhalen en muziek. Na een album release  in januari 2020 gevolgd door een clubtour en festivalzomer duiken ze vanaf oktober 2020 zij de theaters in met een muziektheaterconcert.