Someones AR Expo @ ESNS Art

Someone Orb1t Art

Van woensdag 16 t/m zondag 20 januari is Someones augmented reality expositie te zien tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. Sinds 2019 presenteert ESNS niet alleen muziek, maar ook kunst als onderdeel van ESNS Art.

ORBIT is een nieuwe, interactieve manier om muziek te luisteren. Een hybride van psych pop, grafische vormgeving, animatie en technologie. Het project van multidisciplinair artiest Someone bestaat uit een EP en bijbehorende expositie, waar muziek en artwork als een nieuwe, audiovisuele ervaring wordt gepresenteerd. Door middel van AR-technologie beweeg je in de door Someone gecreëerde surrealistische ruimte waar 3D-animaties en muziek naadloos in elkaar overvloeien, samensmelten en elkaar complementeren.

Opening met Someone’s psych pop (intieme solo set), bubbels en meer: Donderdag 17 januari 2019 –  16:30 – Locatie: Galleria Unexpected, Schuitendiep 47 – gratis entree