Laatste show BOKKO (na 4 jaar bij PMP)

bokko

Na 72 succesvolle shows gespeeld te hebben onder de vleugels van Paradiso Melkweg Productiehuis, is dan nu na 4 jaar de laatste in zicht! Er is een tijd van komen en gaan.. en dat vinden wij altijd ontzettend jammer, maar we kijken tegelijkertijd – met veel trots  – terug op deze geweldige inspirerende tijd met Karel van Laere & Vanja Rukavina.

BOKKO the ultimate fusion speelde de afgelopen jaren in theaters, popzalen en festivals, in zowel binnen- als buitenland. Van de Melkweg, de Parade, Lowlands tot aan Guangdong Dance Festival (Guangzhou, China), Dublin Dance Festival (Dublin, Ierland) en vele andere internationale shows ! BOKKO the ultimate fusion was overal op de wereld een knallend succes.

Op 17 december is BOKKO the ultimate fusion voor de allerlaatste keer te zien in Zaal 3 in Den Haag. Dit wil je niet missen! De show begint om 20:30u en is om 21:00u afgelopen. Aansluitend is er een interview met de makers, Karel en Vanja, over hun avonturen van de afgelopen jaren.